Winkelwagen is leeg
Redactie Vers en Gezond

Redactie Vers en Gezond

Website URL: http://versengezond.be
donderdag 20 juni 2019 14:16

Betalen wordt gemakkelijker.

Vanaf heden zullen wij een aantal handige online betaalmethodes aanbieden op onze site zodat betalen een stuk vlugger en handiger kan gebeuren. Vooral betalen met de bancontact app is sterk aan te raden voor wie een smartphone op zak heeft. Probeer deze betaalmethode's een keertje uit en laat gerust uw opmerkingen achter zodat we nog eventueele verbeteringen kunnen aanbrengen.

dinsdag 18 juni 2019 13:42

Opendeurdag Vers en Gezond

Kom op zondag 8 september eens kijken wat er allemaal groeit bij Vers en Gezond, en geniet van een gezellig dagje vol weetjes, animatie en veel lekkers.

dinsdag 21 mei 2019 19:53

Aan huis levering in Vlaanderen

Voortaan leveren wij ook in Limburg, Oost en West Vlaanderen, wij zullen deze ritten niet zelf doen maar wij rekenen hiervoor op een kwalitatieve leveringsdienst die het pakket zal aanbieden telkens op vrijdag middag.

Kent u nog vrienden of familie die geĆÆnteresseerd zijn in onze pakketten maar waar wij nooit konden leveren? laat ze zeker weten dat we nu in heel Vlaanderen, Brussel en Waals Brabant leveren.

dinsdag 03 juli 2018 22:14

De droge zomer van 2018

Dat de zomer van 2018 in ons colectief geheugen zal blijven hangen is een feit, de zomer van 1976 was vergelijkbaar met wat we nu meemaken. Het is de droogte, de warmte maar vooral ook de aanhoudende wind die de gewassen op het veld uitdrogen. Onze watersproeiers zijn zelden zo intensief gebruikt. In vergelijking met grote landbouwbedrijven zijn wij wel in staat om deze droogte te managen, u zal dus weinig tot geen kwaliteitsverlies opmerken wanneer u groenten bij ons besteld. Een voordeel van de droogte is dan weer dat het ideaal is voor het toepassen van mechanische onkruid bestrijding, schoffelen en wieden gaat heel efficient door de droogte.

maandag 29 januari 2018 11:17

Wat is een SSL-certificaat?

SSL- encryptie beveiligt de communicatie tussen een website en de gebruiker.

Met een SSL certificaat beveiligen we de verbinding tussen de website en bezoeker via HTTPS encryptie.
Hackers hebben op die manier geen kans om gevoelige data te onderscheppen.
Beveiligt logingegevens en wachtwoorden, als u andere sites bezoekt let dan steeds op het groene hangslotje vooraan in de url balk.

maandag 29 januari 2018 11:13

Jongeren op ons tuinbouwbedrijf

Op ons tuinbouwbedrijf ontvangen wij soms jongeren die door omstandigheden niet meer naar school kunnen, zij komen op het bedrijf een tijdje een handje helpen op hun eigen tempo. we bieden hier vooral een structuur en een plaats waar je welkom bent, er word van deze jongeren niets verwacht, de periode dat ze bij ons op het bedrijf komen helpen is vaak een ademruimte om tot rust te komen in een turbulente periode van belangrijke en moeilijke beslissingen.
We doen dit om in de huidige maatschappij een steentje te kunnen bijdragen, deze jongeren zijn het fundament voor ieders toekomst, we aanvaarden dan ook geen subsidies of steun voor deze diensten.

dinsdag 16 januari 2018 16:24

Over ons

Ons tuinbouwbedrijf is gelegen in Leest, deelgemeente van Mechelen. Al onze producten zijn dus van lokale kweek of door ons persoonlijk geselecteerd.

Wekelijks bieden wij u het lekkerste vers fruit en de heerlijkste verse groenten van de beste kwaliteit.

dinsdag 16 januari 2018 16:21

Fruit en groenten recht van het veld

Fruit en groenten recht van het veld aan je voordeur, veel verser kan het niet. Daarom besloot ik om deze week de versafdeling in de winkel links te laten liggen en een bestelling te plaatsen bij Vers en gezond in Leest.

Vers en gezond is een familieproject van de Leestse groentetelers Marc, Bert, Jeff & Hilde. Op de website www.versengezond.be kan je een bestelling plaatsen voor een pakket met groenten, fruit of een combinatie van de twee. Eens je een bestelling plaatst of een vraag instuurt via het contactformulier, ontvang je de woensdagmail. In die e-mail zie je de verwachtte inhoud van de pakketten die week. Tevreden over de inhoud? Dan kan je een bestelling plaatsen. Niet tevreden? Dan kan je een ruilvoorstel doen. Betalen doe je via een overschrijving en je pakket wordt aan je voordeur geleverd op vrijdag, zaterdag of maandag.

Het grootste deel van de pakketten is lokale kweek, maar om variatie te bieden worden er ook wel eens uitheemse vruchten zoals bananen toegevoegd.

Leuke extra: bij je bestelling krijg je ook een paar recepten en tips.

dinsdag 16 januari 2018 16:20

'De groententuin' van ons land

Van oudsher wordt de omgeving van onze stad 'de groententuin' van ons land genoemd. De variƫteit die onze Mechelse bodem biedt is heel gevarieerd. Er zijn natuurlijk veel minder land-of tuinbouwers bedrijvig in de regio dan vroeger, maar toch.. .

Ik heb vandaag een babbel met Hilde Segers van de Leestste Juniorslaan, die samen met haar man Marc en zonen Bert en Jeff sinds 1984 een tuinbouwbedrijf runt.

Ze doen dit met heel erg veel liefde voor het vak. Hilde kijkt met nauwelijks onverholen trots naar de producten van 'hun land' die ik op foto zet. Ik ben niet zomaar in Leest neergestreken om spruiten en aardappelen te laten 'poseren'. Nee. Ik ben gaan aankloppen bij Hilde omdat ze met 'Vers en Gezond' een uniek, tof en positief project hebben opgezet...