Winkelwagen is leeg

Fruit op kantoor

Waardering:

Scoor beter bij je medewerkers, fruit laten leveren is heel eenvoudig en je zou er van versteld staan hoe dankbaar je medewerkers zullen zijn. Het is een klein gebaar waar iedereen blij van word. Let wel op dat je altijd de beste kwaliteit voorziet, anders krijg je waarschijnlijk het omgekeerde effect, voor die kwaliteit zorgen wij graag.

Betere prestaties:

Wist je dan het meeste fruit vol met vitamines zit? Ook zit er in fruit fructose, dit is een snelle suiker die snel energie geeft, dat is net wat je nodig hebt tijdens een zware werkdag. De fructose is dan wel een snelle suiker, maar dat heeft geen invloed op de bloedsuikerspiegel, een gezonde suiker dus.

Minder ziekteverzuim:

Vers fruit is erg gezond, dat staat vast. uit studies blijkt dan mensen die genoeg vitamines en vezels opnemen uit voeding een hogere weerstand hebben en dus minder snel ziek worden maar ook minder lang ziek zijn. iemand in het team die ziek thuis zit, daar heeft niemand iets aan.

100% fiscaal aftrekbaar:

Wist je ook dat je onkosten die je maakt om een fruitpakket te laten leveren op het werk 100% fiscaal aftrekbaar is, daarbij maken we het voor jou nog gemakkelijker! Vers en Gezond levert het fruit bij jou op het werk en je ontvangt van ons een digitale factuur, geen losse kastickets meer.

Neem contact met ons op
voor de mogelijkheden

Interesse in:

Fruit op kantoor
Groenten op kantoor
Appelsappen op kantoor
Relatiegeschenk

Invalid Input
Voornaam
Invalid Input

Achternaam
Invalid Input

Bedrijfsnaam
Verkeerd Email adres

Telefoon nummer
Verkeerd telefoonnummer ingevuld

E-mail
Invalid Input

Plaats
Invalid Input

Straat + nr
Invalid Input

Aantal werknemers
Invalid InputHoe spreken we af?

We bellen je op
contact via email
Wij komen langs met alle info

Invalid Input
Opmerkingen
Invalid Input
Een greep uit het klantenbestand