Winkelwagen is leeg

Je hebt onze groente- en fruitpakketten bekeken en bent overtuigd. Je wil bestellen, en thuis laten leveren op een van onze leveringsdagen, maar hoe werkt dit?
met de inhoud van de pakketten. Je inschrijven voor onze woensdagmail is uiteraard 100% vrijblijvend. Je kiest zelf of en wat je bestelt. Bestellen kan vervolgens onder onze rubriek producten.

 

Je voorkeurspakket onmiddellijk bestellen?
Hoef je niet op voorhand te weten wat er in de pakketten zit en laat je je liever verrassen? Dan kan je meteen een pakket bestellen op de website onder de rubriek producten.

Woensdagmail
Schrijf je in op onze woensdagmail. Vervolgens ontvang je wekelijks op woensdag, de naam zegt het zelf, een overzicht van onze groente- en fruitpakketten, ruilmogelijkheden en extra keuzeproducten.

Jouw keuze gevonden? Op de website onder de rubriek producten vind je alle pakketten en keuzeproducten. Klik op de knop toevoegen bij elk product dat je wil bestellen. Als je wil afrekenen, klik je op het kruiwagentje rechts bovenaan. Vervolgens klik je op de pagina op de knop ‘afrekenen’.

Wil je een product uit de groente- of fruitpakketten omruilen. Tijdens het afrekenen kan je in het online bestelformulier in het tekstvlak aangeven welk product je wil ruilen en welk product je in de plaats wil krijgen. Levering

Je kiest zelf je gewenste leverdag: vrijdag, zaterdag of maandag. Wij brengen vervolgens je bestelling gratis aan huis op de vooraf gekozen leverdag.

Je pakket is toegekomen. Je kan nu volop genieten van de overheerlijke, verse groenten, fruit en streekproducten. Inspiratie voor je menu vind je in de bijgevoegde recepten.

Schrijf je in voor de woensdagmail.Vanaf dan krijg je wekelijks onze woensdagmail toegestuurd