Winkelwagen is leeg

Klanten van Vers en Gezond hebben geen afval.
Zij geven de doos waarin het pakket verpakt is samen met andere verpakkingsmaterialen gewoon terug, de doos wordt opnieuw gebruikt en de verpakking 100% gerecycleerd.

Door aan kleinschalige landbouw te doen kunnen wij veel gemakkelijker inspelen op de weersomstandigheden en op die manier veel meer schoffelen, manueel of mechanisch om zo de onkruiddruk voor te blijven, daarvoor hebben we tal van werktuigen die we daarvoor inzetten.
Het voordeel van kleinschalige landbouw is ook dat de ziektedruk afneemt, door het diversifiëren van gewassen op een perceel, dit maakt dat er veel minder gesproeid wordt of zelfs niet in de meeste gevallen.

Wij leveren tot aan uw voordeur, maar niet alleen voor jou. Door dat we elke leveringsdag meerdere routes uitwerken is de afstand per adres zo gering dat u waarschijnlijk verder moet rijden tot aan de supermarkt, leuk om te weten is dat de meeste groenten amper 1 dag oud zijn en gemiddeld 2 km gereisd hebben tot bij jou in de keuken. Dit noemen wij vooruitgang.