Winkelwagen is leeg

Vers en Gezond is een familiebedrijf uit Leest geleid door de familie Peeters, Marc Peeters, zijn vrouw Hilde en hun zonen Jeff en Bert.

Onze familie kweekt meer dan 60 soorten groenten uit volle grond van de beste kwaliteit. De zandgrond van Leest aan de kronkelende Molenbeek leent zich perfect voor het kweken van smaakvolle seizoensgroenten. Het assortiment van onze familie wordt aangevuld met dat van collega-landbouwers uit de streek.

Zo kunnen we wekelijk een groot aanbod groenten, fruit en andere streekproducten aan huis leveren.

Marc

Marc kweekt al zijn hele leven groenten. Daardoor beschikt hij over een enorme kennis in de land- en tuinbouw. Vooral de witloof, prei, kolen en selder teelt heeft hij in de vingers. Hij is bovendien een voortrekker op het gebied van eigen zaadteelt. Marc gaat meermaals per week naar de vroegmarkt om daar bij de importeurs het beste fruit te selecteren. Voor de leveringen van de groente- en fruitpakketten neemt Marc Antwerpen-Brussel voor zijn rekening.

Hilde

Hilde is bijna altijd de contactpersoon voor jouw bestellingen. Zij stelt wekelijks de groente- en fruitpakketten samen en maakt ze met veel liefde klaar. Ze selecteert daarbij ook de lekkerste recepten en de leukste keukentips. In het zomerseizoen ontfermt Hilde zich bij Vers en Gezond over de tomaten, komkommer en paprika teelt.

Bert

Bert is bij Vers en Gezond de man van de grondbewerking, en het onderhoud van de gewassen, hij monitort als het ware het veldwerk en stuurt bij waar nodig.
Bij de leveringen van de pakketten zie je Bert verschijnen in Klein-Brabant, Grimbergen, Dendermonde, Sint-Niklaas en Hoboken..

Jeff

Jeff kweekt de plantjes van in het prille begin. En zorgt ervoor dat ze in de perfecte staat zijn om later te planten, te zaaien en te oogsten. Verder maakt hij de wekelijkse woensdagmail en houdt hij de webshop goed in de gaten, zodat groenten bestellen zo eenvoudig mogelijk is en klanten steeds goed op de hoogte blijven van het aanbod van Vers en Gezond.
Jeff levert bovendien de groente- en fruitpakketten in de driehoek Mechelen, Aarschot en Leuven.