Winkelwagen is leeg

Wat klanten zeggen

 • Zeer vriendelijke mensen. Leuke en vooral gezonde box. Steeds blij met de receptjes erbij. Voorstander van groenten en fruitbox mini.

  Valerie Verstappen

 • Een grote aanrader, ik zou geen andere groenten meer willen. Pure smaak en kwaliteit en steeds met de glimlach aan deur geleverd.

  Henri Vandezande

 • Super verse groenten en fruit, TOP kwaliteit, levering aan huis !! 

  Marleen

 • Heerlijk verse groenten en fruit, met de glimlach geleverd! Top service ?

  Kristien

 • Kraakverse groenten aan huis geleverd met een glimlach! Het feit dat je kunt ruilen is een echte + voor mij. Vaak krijg je ook een extraatje in je pakket.

  Emmy Souris

 • Topkwaliteit om over de excellente service nog te zwijgen! Superlekker fruit en groentjes en heel lieve en professionele ondernemers!

  Svenja Daelemans

Aan huis laten leveren is in elk geval een verstandig idee, zo voorkomt u de kans dat u het corona virus oploopt of verspreid .
Welke voorzorgsmaatregelen kunnen wij samen treffen om verspreiding verder te voorkomen?

 

Contact vermijden tijdens de levering

Sommige klanten houden ervan om ons te begroeten met een handdruk, ook al vinden wij dit telkens leuk en hartverwarmend, toch zullen wij dit voorlopig weigeren.

Binnendragen

Zoals u weet zijn wij erg behulpzaam, zo plaatsen wij voor sommige mensen bijvoorbeeld het pakket binnen in de keuken. Hiermee zullen wij voorlopig ook stoppen, het pakket kan wel nog in de gang geschoven worden.

Voor de deur plaatsen

Indien u dit wenst kunnen wij het pakket voor de deur plaatsen, u zet de lege doos klaar, wij verwisselen de lege met de volle doos. Nadat de doos geplaatst is bellen wij aan.

Korte gesprekken

Een korte babbel aan de deur kan zeker nog, echter vragen wij u om dit toch zo kort mogelijk te houden. Zo beperken we elk risico op verspreiding.